Авторска песен на възпитаничка от "New Voices" Търговище ще озаглави новият албум на композитора Хайгашод Агасян

Авторската песен "Гледай със сърцето си" на младата изпълнителка от музикална школа "New Voices" Търговище Хавин Тургай с раководител Десислава Станкова ще озаглави най-новият албум на композитора Хайгашод Агасян!

Песента "Гледай със сърцето си" по музика на Хайгашод Агасян, текст Татяна Йотова и аранжимент Светослав Лобошки е създадена в края на 2016 г. за четвъртокласничката по това време Хавин Тургай.

Тя се обучава в Музикална школаNew voices“ от две години и от самото начало бе пленена от магията на популярната музика, а в последствие и шест годишната и сестра Алис Тургай запява забавни и популярни песни!

В края на 2017 г. композитора Хайгашод Агасян отправи покана към вокалният педагог Десислава Станкова, песента да влезе в новият му компакт диск, който ще излезе на пазара през пролетта на 2018 г. и ще носи заглавието „Гледай със сърцето си“!

     "Това е голяма чест, огромно признание и доверие към нас" - сподели Станкова! "Не е лесно да се изработи един авторски проект, ако няма кой да изпълни добре красивата мелодия и текст, така че от първият път да докосне слушателя! Младото поколение певци обича да копира своите идоли, но тук е различно, не трябва авторската песен да напомня на позната друга, а да покаже най-доброто от качествата на изпълнителя и идентичността си! Благодаря на Хайгашод Агасян, че се съгласи след една година да доработя песента и запиша отново, но този път в изпълнение на сестричките Алис Тургай - 7 г. и Хавин Тургай - 13 г. от гр. Велики Преслав. Песента „Гледай със сърцето“ от първият миг привлече много хора, в момента в YouTube има над 7000 последователи. Песента е предпочитана от много тийнеджъри в България за представянето им на конкурсна сцена! Ще се радвам повече деца в страната ни да пеят смислени, чувствени и поучаващи песни" - допълва ръководителката!

 "Гледай със сърцето си"

Текст - Татяна Йотова

Музика - Хайгашод Агасян

Аранжимент - Светослав Лобошки

Изпълняват - Алис и Хавин Тургай

Новини за New Voices