СкандаУ с първи самостоятелен концерт

Една от най-популярните български групи – СкандаУ, ще се качи на сцената в столичната зала "Арена Армеец" за първия си голям самостоятелен концерт от 20.00 ч. на 6 април. 
 
СкандаУ
 
През изминалата година, Тото и Лъчо, които сами продуцират музиката си, добавиха 6 нови песни към репертоара си, всяка една от тях доказала се като хит. "Без да пие", "Кокайна", "Чужди усмивки", "Хайвера", "Катран" и най-новата "НО!" са само част от програмата, която подготвят СкандаУните момчета. За да е пълна емоцията и преживяването, на сцената ще се качат и гост-изпълнители, които групата пази в тайна към момента. 
 
През 2017 и 2018 година момчетата бяха обявени за група на годината на годишните музикални награди на БГ Радио, както и на Българските хип-хоп награди359 Hip Hop Awards. Друго доказателство за успехите им са хилядите фенове и абонати на каналите им в социалните мрежи. В допълнение е и фактът, че именно те са първите изпълнители от новото поколение артисти, които се осмеляват да организират събитие от такъв мащаб. 
 
Билети за концерта ще могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.
 
Цената е на стойност от 10 лева, а за всички гости в неравностойно положение входът е свободен.  /Източник: mysound.actualno.com