• +359 898 754 532
  • deskastankova@abv.bg
  • Търговище, България
BulgarianEnglishRussian
Кристиана Кирилова

Кристиана Кирилова

Певица

Кратко Описание

Пианистка

Кратко Описание

Кристиана Кирилова е на 17 години от гр. Велико Търново. Занимава се с музика от 9 години. От скоро развива свой YouTube канал (KristianaKirilova), в който споделя изпълненията си на любими нейни песни и прогреса си в сферата на музиката. Участвала е в най-различни и престижни конкурси, фестивали, концерти и предавания по света. Само за последните няколко години е получила пет ГРАН ПРИ! Сред най- значимите и участия и награди са: Международен музикаленконкурс “Златна Ябълка“, гр. Кишишев,  Молдова- Гран При; „Звездни  цветя“ гр.Минск, Беларус- Гран При; Международен фестивал „ JUNIOR‘S HOPE „Гран При; Международен фестивал „Утринна звезда „ гр. Албена,  България Гран При. По настоящем е участничка в „ България търси талант” 2022 и е сред фаворитите на публиката!  Степендиантка е на МОН и е горд член на Клуб 2021г. на Фондация „Димитър Бербатов“.

Свири на пиано от 9 години. Мечтае някой ден да бъде завършен артист, успешен изпълнител и желае да създава качествена музика в България. Стиловете, в които се припознава са:  Поп, R&B , Джаз, Йодел, Класика, Фолклор. Любими изпълнители: Лара Фабиан, Бионсе, Кристина Агилера, Лейди Гага, Инна, Ед Шийрън, Димаш Кудайберген и др.

През 2021г. Криси издаде своята първа авторска песен „Пробуждане“ по музика и текст на Валентина Ценова, Аранжимент: Красимир Илиев.