• +359 898 754 532
  • deskastankova@abv.bg
  • Търговище, България
BulgarianEnglishRussian

Отзиви на Бивши Наши Изпълнители

Невена Пейкова

Невена Пейкова

За мен “Ню Войсис” е мястото, в което израснах като артист, г-жа Станкова ми даде първите стъпки в музиката и ме научи да я обичам по необикновен начин. Гордея се, че първите ми 10 години като музикант бяха точно там! Благодаря! 

С любов, Невена Пейкова!

Петя Петрова

Често, виждайки дете на сцена, или присъствайки на концерт, пред очите ми изникват спомени, сякаш от вчера, когато аз самата бях зад кулисите, чакаща с нетърпение да изляза. Годините, прекарани в репетиции с госпожа Станкова, ме научиха да бъда упорита, търпелива, старателна и амбициозна, да обичам музиката и да влагам любов във всяка дума, която изпявам. Работата в школата ме направи по-добър човек и създаде в мен вкус за качествена музика, оставащ за цял живот. С обич, Петя Петрова!

Петя Петрова
Симона Рускова

Симона Рускова

Бях възпитаничка на г-жа Станкова шест години. През цялото това време, работата с нея ме научи на дисциплина, търпеливост, борбеност, желание, упоритост не само в сферата на изкуството.  По настоящем съм студентка в НМА “Проф. Панчо Владигеров” гр. София със специалност поп и джаз пеене. Освен професионализма през годините между нас се породи истинско и скъпо приятелство. Обичам ВИ, Симона Рускова!

Юлия Бисерова

Усещам музиката със сърцето си – танцувам и пея! Да бъдеш част от екипа на г-жа Станкова е нещо, за което никога няма да съжалявам. В школата бяхме едно цяло, красиво и съществено нещо- наречено любов!  Станкова работи с любов и индивидуален подход към всеки един човек. Благодаря ви за всичко, благодаря, че споделих с Вас пътя на музиката!

Юлия Бисерова
Йоанна Смилкова

Йоанна (Джо) Смилкова

Времето, което прекарах в Музикална Школа “New Voices”, беше едно незабравимо приключение. Тази малка институция ми показа същинското значение на думата семейство и с помощта на г-жа Станкова (Станки), аз самата преоткрих моя собствен глас и части от себе си, без които не бих била цяла. От 6 години изучавам джаз музика в Чикаго, но не минава ден през който да не се сетя за най-важните уроци научени през годините ми в школата.

Петя Георгиева

Да бъда ученичка на г-жа Станкова за мен е незабравим спомен от детството, който никога няма да забравя. Тя е модерен преподавател, повлиял на моето музикално израстване. От малка знам какво е дисциплина, лишения в името на моето бъдеще. Няма да забравя как в продължение на 4 години пътувах всяка седмица от гр.Русе до Търговище. Благодаря и за всичко, което е направила за мен и за нещата, които научих от нея. Обичам я!

Петя Георгиева
Милена Борисова

Милена Борисова

Казвам се Милена Борисова и съм на 23 години. Времето ми, прекарано в музикална школа “New Voices”, беше един вълнуващ, дълъг период в моя живот. С хората там се забавлявахме, смеехме се, подкрепяхме се, както и плачехме от радост. Ние заедно станахме по-екипни, по-организирани, по-амбициозни и всичко това благодарение на нашия ръководител, когото всички можем да наречем близък приятел, госпожа Десислава Станкова! Радвам се, че бях част от тази магия и продължавам да бъда и до днес, когато ми се отдаде възможност!

Рая Тодорова

Прекарах 10 години в музикална школа “New voices”, това бяха години изпълнени с много емоции. Научих се на точност и дисциплина, развих и усъвършенствах музикалния си талант и се научих как да споделя чувствата, които изпитвам с помощта на музиката. Школата ме дари с много приятели, с които споделяме любовта си към музиката. А в лицето на музикалния ръководител на “New voices” Десислава Станкова намерих отдаден преподавател, който се интересува от емоционалното и физическото състояние на учениците си, верен приятел и добър пример за всичките си възпитаници. 

Рая Тодорова
Сесил Алпер

Сесил Алпер

За мен времето, когато бях в ,,Нови гласове” беше изключително удовлетворяващо, забавно и цветно! Там винаги се чувствах творчески и позитивно настроена, научавах нови неща и винаги се вълнувах, когато разбирах за следващите ни приключения (независимо дали ще са приключения в студиото в гр. Търговище заедно с моя ментор или свързани с бъдещи пътувания, концерти и т.н.) Пътя, който извървяхме с г-жа Станкова беше дълъг и труден, но остави много хубави спомени за цял живот в моето сърце!

Яна Ганчевска

Бях възпитаник на г-жа Становкова в продължение на 9 години, която освен педагог, винаги е била наш приятел и подкрепа.  За това време успях да се науча на много неща, най – вече на дисциплина и любов към музиката. Едни от най – незабравимите ми и забавни детски спомени са именно от лагерите и конкурите, на които сме ходили с школата. Днес, въпреки че не се занимавам професионално с пеене, имам отношение към музиката и тя продължава да е мое хоби.

Яна Ганчевска
Стоислав Павлов

Стоислав Павлов

Определям Ню Войсес, като школа закодирала в мен огромната любов, усет и култура за този дар – музиката! Там едно буйно момче научи урока си, че ако си постоянен, усърден и се трудиш – ще имаш успех. А успехът, споделен с приятелите, които намерих тук е безценна емоция! Респект и уважение към моя музикален педагог и Човек – г-жа Десислава Станкова. Ню Войсес е медалът на Моя успех!

Дерйа Адем

Имах честта да съм възпитаничка в школата през ученическите си години. Искрено мога да кажа, че беше един прекрасен период от живота ми, който ми е трудно да опиша с думи. Всяка среща с Деси Станкова, всяко ново изпълнение беше изпълнено с вълнение. Вече десет години, откакто не пея в New Voices, все още съм в контакт  с чудесната Станкова и често споменавам незабравимите си изживявания в школата с роднини. Чувствам удоволствие от това, че имах щастието да се докосна до професионалист и приятел.

Дерйа Адем