• +359 898 754 532
  • deskastankova@abv.bg
  • Търговище, България
BulgarianEnglishRussian
Ебру Хайрединова

Ебру Хайрединова

Певица

През 2018 г. Ебру издава своя авторска песен.
През 2021 г. Ебру изработи блестящ кавър на песента „Двама”.

Пианистка

Свири на пиано от десет годишна възраст.

Ебру Хайрединова е на 13 години от гр. Търговище. Занимава се индивидуално в школата от четири годишна възраст. В YouTube са качени от различни канали нейни изпълнения. Участвала е в много престижни конкурси, фестивали, концерти и предавания. Сред най- значимите участия и награди са: Призови медали от Малта, Румъния, Беларус, Молдова. Солистка на „Биг Бенд Пловдив” в Концертната програма на гр. Пловдив по повод на „Европейска столицата на културата 2019”; Благотвиротелен концерт “ Българската коледа” по BTV , XV Международен фестивал „Заедно в XXI век“, Международен фестивал “Golden apple’’ Молдова, Междуародна младежка олимпиада на изкуствата и танца – София, Национален детски фестивал за забавна песен и танц „Звезден път” Разград, Национален младежки конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета” Хисаря, Европейски фестивал за детска песен „Златни искри” и мн. други.
Свири на пиано от десет годишна възраст в класа на г-жа Иванка Иванова. Танцува модерен балет. Мечтае някой ден да бъде актриса.
През 2018 г. Ебру издава своя авторска песен: „ На баща си дъщеря “ по музика на Светослав Лобошки, текст Росен Димитров. Песента е с хиляди гледания в YouTube. В концертния репертоар е на цяла България: песента се изпълнява като песен и танц в детски градини, училища, по специални семейни поводи, на фестивали и конкурси.
През 2021 г. Ебру изработи блестящ кавър на песента „Двама” на Мария Нейкова. Клипът е заснет в с. Ичера и има изцяло нов аранжимент!
През творческият си път до сега Ебру е участвала в много благотворителни каузи, концерти, клипове с послания и кавъри на популярни песни.