Със звезди от 2 страни: "One Love" стартира в Банско

Дуетите между Графа и Слаткаристика, както и между Графа и Next Time, предизвикаха истински фурор сред публиката по време на старта на турнето "One Love" в Банско.


Мощен звук и чудесно режисиран спектакъл със звездите на двете държави създадоха незабравими емоции на всички, станали част от фестивала. Старт на вечерния концерт дадоха две млади и талантливи момчета – Денис и Антон, възпитаници на Национално музикално училище "Любомир Пипков". Славеят на Фермата – Лилия Семкова, пък изпя микс от българо-македонски народни песни.

След това Дидо и Митко Кърнев от Д2 зарадваха почитателите на рока и изпълниха вечните си песни, а Михаела Филева събра погледите на всички с хореографията си, танцувайки заедно с балета си. Next Time пък за трета поредна година поднесоха на гостите компилация от рок и етно парчета, а дуетът им с Графа – "Свобода" предизвика бурни реакции и аплодисменти от публиката.

Слаткаристика впечатли феновете си с външния си вид и изпълни най-популярните си хитове, сред които "Терориста" и "Марадона". Финалът на вечерния концерт бе поверен на Графа, който направи истинско шоу на сцената, а публиката не спираше да скандира и да го аплодира.

Фестивалът One Love Tour стартира от сутринта с куклен театър "Карлсон" и "Алеята на занаятите". Цял ден хора от всички възрасти мериха сили и възможности в игрите от дуелите на "Фермата". Участници от предишните сезони бяха подготвили над десет вида състезания, познати на зрителите от малкия екран.

След старта в Банско турнето продължава с още концерти в България и Македония. На 15 август домакин ще е град Струмица, на 25 август – Крива Паланка. На 7 септември турнето се пренася в Бургас, седмица по-късно във Варна, на 21 септември в Скопие и завършва на 5 октомври в  Стара Загора за празника на града.

dnes.bg