Васил Найденов ще изнесе невиждан по своята пищност концерт

Естрадната легенда Васил Найденов ще изнесе невиждан по своята пищност концерт, който гарантирано  ще бъде музикалното събитие на Лято 2019.

Васил Найденов се завръща в Bedroom Beach

На 1 август поп-звездата ще изненада публиката с бутиков спектакъл на самия морски бряг. Шоуто ще е без аналог и има амбициите да се превърне в знаково за българската музикална история. Певецът вече е подготвил своя репертоар, който ще включва освен най-големите му хитове, песни с нов аранжимент, така и акапелни изпълнения. Началният час на концертът е 23:30 часа, а мястото е Bedroom beach club.

За няколкократният носител на наградата „Златен Орфей” това е втората толкова грандиозна изява в Слънчев бряг. Mиналото лято над 1500 гости имаха възможност да се насладят на представянето му. Тогава Васил Найденов не слезе от сцената над 3 часа, а негови специални гости бяха легендарните музиканти от Gipsy kings.

Tази година Васил Найденов ще бъде в компанията на още 7 музиканти, за да изпълни абсолютно на живо шлагерите, превърнали се в част от саундтрака на не една любовна история. Изпълнителят на „Адаптация” и „По-първи петли” не крие вълнението си от предстоящия бутиков концерт: „Миналото лято публиката беше феноменална, ето защо имам намерение да й поднеса един още по- елегантен и изискан спектакъл.”

bgradio.bg