19 Мар

Кристиана Кирилова с Първа награда и стипендия от София

Кристиана Кирилова от Музикална школа “New voices” с вокален педагог Десислава Станкова се завърна от столицата с Първа награда, след участието си в IX Национален конкурс „Път към славата“– София, съобщи Станкова.

12 Фев

15 награди за Ню войсис от града на Апостола

За седма поредна година Сдружение „Арт палитра“ гр. Карлово провежда Националния конкурс за млади изпълнители на популярна песен „Песенна палитра”.

18 Ян

Финалистът от шестия сезон на "Гласът на България" Тино в "Споделено с New Voices"

Финалистът от шестия сезон на "Гласът на България" Тино - Кирил Хаджиев в интервю с рок таланта на New voices ХАВИН ТУРГАЙ от гр. Велики Преслав!

09 Ян

Ню войсис първенци от световен конкурс в Лас Вегас

„Последните дни на 2020 годината получихме призови дипломи по електронната поща на школата, не от къде да е а от световен конкурс в Лас Вегас“ сподели вокалният треньор Деси Станкова!

30 Дек

Седем награди от международен фестивал в Израел

Седем награди спечелиха певците на Ню войсис от Международния фестивал „Българска душа на Святата земя“, шесто онлайн издание в Бат Ям, Израел.

24 Дек

Кристиана Кирилова с „Възпоминания от Батак“ и „Осъдени души“ в зала България

На 22.12.2020 г. дарованието на Ню войсис Кристиана Кирилова от гр. Велико Търново участва в коледният концерт на "Асоциацията за подкрепа на децата" в зала България по покана на Богдана Желявска председател на асоциацията.