• +359 898 754 532
  • deskastankova@abv.bg
  • Търговище, България
BulgarianEnglishRussian
Фиген Шенол

Чувствена любовна балада ще представи 18 годишната Фиген Шенол от гр. Търговище на Националният конкурс за забавна песен “Бургас и морето”2022г. Талантливата абитуриентка е възпитаничка на Музикална школа „New voices”  с вокален педагог  Десислава Станкова. Авторитетна комисия избра 12-те песни тази година на конкурса, който се превърна в най-големия форум за нова българска музика в България.

Фиген ще представи първата си авторска песен „ Истинска любов” по музика и аранжимент на  композитора Светослав Лобошки и текст на писателката Христина Димова. Аудиозаписа е изработен от Диян Димитров в звукозаписно студио “Balxara Records” . За представянето на песента, красивата изпълнителка ще има подкрепа в лицето на професионалните балетисти  на Бургаската опера – Яна Бердута и Теодор Цаков. Те ще изпълнят хореография специално подготвена за песента и събитието. А ето и какво споделя самата изпълнителка: „ Създаването на песента “Истинска любов” е едно от най-красивите събития в моя живот. Мелодията и е много нежна, а текста и внушава невинност и чистота. В момента упорито работя с вокалният си педагог и ще се радвам да достигна до сърцата на хората на 30 юли в Летният театър в Бургас.”

До 28 юли в сайта www.burgasimoreto.org може да гласувате за песента “Истинска любов”. Единствено с  Вашите гласове Фиген може да се бори за най-новата НАГРАДА НА ОНЛАЙН СЛУШАТЕЛИТЕ.